OLYMPIC KREYEL SPORT

1973

Wedstrijdverslag Post New Entry

OLKS - FC DE JAGERS 19 OKT 2019

Posted by olympickreyelsport on October 22, 2019 at 6:40 PM

Jochem vreesde al dat het vandaag na de wedstrijd tegen de jagers een ultrakort verslag ging zijn,maar zijn vrees bleek ongegrond.
Nu,we weten dat het tegen de jagers altijd moeilijke partijen zijn,je weet nooit
wat te verwachten.

de wedstrijd vandaag kon voor ons onder geen gunstiger gesternte starten dan. nu het geval was,Jagers mochten aftrappen,leden ogenblikkelijk balverlies,Koen kreeg de bal tot bij Jochem,die aarzelde niet en zwiepte de bal in de winkelhaak,1 - 0 , we speelden 7 seconden.Lang duurde onze vreugde niet want na 2 minuten stonden de zaken weer in evenwicht,Jagers mochten na een duidelijke overtreding op Jean doorgaan en
prompt werd de 1 - 1 aangetekend,alles kon herbeginnen.

De Jagers trokken zich op aan deze snelle gelijkmaker en wij werden voor eigen doel
 min of meer vastgezet.

Aanvankelijk waren wij niet in hoge nood,maar langzaam voerden de jagers de druk op en OLKS diende te ondergaan.Het was niet zo dat wij "slecht" waren,maar de ruimtes tussen onze linies waren te groot en wij slaagden er nauwelijks in iets van een voldragen aanval in mekaar te zetten,Jagers daarentegen verplaatsten alle druk naar voren en we mogen in die periode Marnik meer dan dankbaar zijn dat hij zijn netten maagdelijk schoon hield.

Zelfs toen Rodin er genoeg van had en desnoods in eigen doel wou schieten om toch maar op dat scorebord te komen plooide Marnik niet,na veel pompen en verzuipen bereikte OLKS de rust met een 1 - 1 tussenstand,er heerste gemor onder de supporters en ook het bestuur was verre van tevreden.

Sein om er de tweede helft meer aan te gaan doen.

Dat gebeurde ook want van bij de aftrap hielden we gelijke tred .

Meer zelfs , de partij was vrij evenwichtig,veel kansen waren er van beids kanten niet,Marnik moest enkele keren ingrijpen maar dat was zeker niks onoverkomelijks.

En meestal gebeurt het dan als de partij een beetje dreigt stil te vallen en zo ook nu...wij kwamen op voorsprong na een perfecte tegenaanval,pass van Maurits langs de lijn tot bij Björn,een ideale bal tot voor doen en daar stond "bradder in low" Jochem om zijn tweede van de middag aan te tekenen,2 - 1 nog een kwartier.

Het tempo ging ogenblikkelijk de hoogte in en eerlijkheidshalve dienen we te vermelden dat Jagers vanaf dat moment terug meer de debatten gingen bepalen.

Dit betekende in eerste instantie dat Marnik meer werk kreeg,maar nog steeds zat er niets bij dat hem echt kon verontrusten.Stelselmatig echter,werd net als in de eerste helft de druk opgevoerd en Marnik moest al snel weer de handen uit de mouwen steken,aanvankelijk om het kwaad een halt toe te roepen in een bijna embryonale fase maar al snel diende hij al zijn kunnen te etaleren om een quasi gemaakt doelpunt uit zijn korte hoek te ranselen.

Het bleef 2 - 1 maar Jagers lieten niet af en geloofden nog steeds in een goede afloop voor hen.

En die kwam er ook,een licht gegeven vrije trap zorgde voor onmiddellijk gevaar voor het Kreyeler doel,uiteindelijk belande de afgeweken bal in hoekchop,OLKS slaagde er niet in die af te weren en minuten later stond het plots 2 - 2,alles was weer te herbeginnen.

Veel tijd was er niet meer om te pogen een overwinning te bewerkstelligen,en zover kwam het ook niet meer , zowel wij noch de jagers slaagden er in de slotfase in om het de tegenpartij nog echt moeilijk te maken,zo eindigde onze wedstrijd tegen De Jagers van Molenbeersel in een billijk gelijkspel,Jochem sleepte de wedstrijd over de streep met 2 doelpunten.

OLKS _ Jagers 2 - 2

1ste minuut Jochem   1 - 0
3de minuut Jager       1 - 1
55ste minuut Jochem 2 - 1
64ste minuut Jager    2 - 2

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments