OLYMPIC KREYEL SPORT

1973

Wedstrijdverslag Post New Entry

HOEK VV - OLKS 16-02-2019

Posted by olympickreyelsport on February 17, 2019 at 4:25 AM

Hoek VV heeft zijn kort verslag al online gezet.
Zoals verwacht enkele excuses voor hun verlies vandaag:

Vorige week hadden we al problemen om een ploeg samen te krijgen, deze week was niet anders. Temeer omdat we vorige week een viertal licht gekwetsten hadden, zou het vandaag moeilijk worden om tegen Kreyel Sport iets te rapen. Onze ex keeper Patrick kwam ons nog versterken, daardoor verhuisde Jo naar de bank. Kreyel Sport had zijn stevige ploeg bij met goede voetballers.

 

We werden onmiddellijk met de neus op de feiten gedrukt en kregen na vijf minuten al een eerste binnen. We konden daar niets tegenoverstellen en waren blij dat we af en toe verdedigend de ovenhand haalde. In de eerste helft viel Gilles uit. Hij kon nog vervangen worden door Jo. Nadien viel ook nog Thomas VA uit en Kristof. Ook Yentl begon te klagen over pijnen in de lies. We eindigden met negen en een 0 - 4 achterstand. Eigenlijk mochten we nog blij zijn dat het maar 0 - 4 was.

 

De tweede helft ging Thomas VA in doel en ging Michael voetballen. We kregen van Kreyel nog een reserve, zodat Jo terug op de bank kon. Kristof en Yentl gingen toch nog wat meelopen, maar echt goed ging het niet. Het ging echter van kwaad naar erger. Bij 0 - 5 kon Thomas M. toch mooi tegenscoren, maar daarna was het weer al Kreyel wat de klok sloeg. Halverwege moest Yentl toch zich laten vervangen door Jo.
Uiteindelijk was de einduitslag 1 - 8.

 

Een smadelijke nederlaag op de dag dat we onze nieuwe uitrusting mochten showen. Gelukkig waren er nog enkele gekwetsten opgedaagd, zodat er toch wat spelers op de foto stonden.

 

Hopelijk kunnen we voor volgende week wat andere spelers terug recupereren, want van de gekwetsten van vorige week die vandaag helemaal zijn uitgevallen zullen er niet veel kunnen meedoen.Onze reporter ter plaaatse:

Mijne heren, ik had mijn verslag nagenoeg volledig klaar toen mijn laptop blokkeerde,
ik heb nog geprobeerd alles te saven maar dat is helaas niet gelukt.
Alles weg,en om nog eens opnieuw te beginnen had ik even noch de zin noch de inspiratie.
Misschien dat ik me er straks of morgen toch nog even aan begeef maar zo goed als wat
er reeds geschreven stond gaat het wellicht niet meer worden. Inmiddels doen jullie het maar met de droge cijfers.. 1 - 8 (was reeds bekend),doelpunten

Björn 2 , Koen 2 , Jochem 2 , Lennert 1 en Daan 1 ...

We kunnen het dus ook zonder Joeri........( WELLEKE JOERI ??????)Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments